Огляд періодичних видань №1 2020 р.
Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності/ А.І. Українець, Ю.В. Большак, А.І. Маринін, Р.С. Святненко //Харчова промисловість. - 2018.- №24. - С. 6-14. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Марцинкевич, Л.В. Моделювання процесу освітлення пивного сусла у гідроциклонних апаратах/ Л.В. Марцинкевич, С.О. Удодов, Д.В. Риндюк //Харчова промисловість. - 2018. - №24. - С. 99-105. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ
Козонова, Ю.А. Солодкі льоди для вагітних/ Ю.А. Козонова, Л.М. Тележенко, А.Д. Салавеліс //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. - С. 4-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Півоваров, О.А. Особливості пророщування зерна з використанням водних розчинів фруктових кісток/ О.А. Півоваров //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. - С. 83-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Освежающе, вкусно и качественно. Результаты ежегодного тестирования от "АУПМ и ЗП" //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). - С. 24-25.
Бут, О. Рецепт уникальный - продукт оригинальный. Вкусо-ароматические наполнители для мороженого/ О. Бут //Мир продуктов. - 2019. - №3 (июнь). - С. 26.
На крутых литражах. Розничный аудит: "безалкогольные напитки" //Мир продуктов. - 2019.- №3 (июнь). - С. 48-49.
Моделювання процесу розподілення теплоносія в підігрівачі солоду/ М.В. Ніколишак, С.Ю. Лементар, В.В. Пономаренко и др //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 110-117. - Бібліогр. в кінці ст.
Повітряна сушарка на основі замкнутих енергоматеріальних контурів/ О.Ю. Шевченко, О.І. Степанець, С.А. Бут, В.С. Костюк //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 128-136.- Бібліогр. в кінці ст.