Огляд періодичних видань №1 2021 р.
Романова, З.М. Дослідження впливу часткової заміни хмелю нетрадиційною сировиною на показники готового пива/ З.М. Романова, Н.В. Федорова, О.С. Романов //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. - С. 170-175. - Бібліогр. в кінці ст.
Бойко, М.І. Використання софори японської як нетрадиційної сировини у пивоварній промисловості/ М.І. Бойко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26., №2. - С. 195-200. - Бібліогр. в кінці ст.
Романова, З.М. Удосконалення технології пива завдяки використанню пряно-ароматичної рослинної сировини/ З.М. Романова, С.М. Лойко, М.С. Романов //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. - 213-222. - Бібліогр. в кінці ст.
Оцінка перспектив використання вторинних енергетичних ресурсів варильних відділень пивзаводів/ А.І. Соколенко, О.Ю. Шевченко , К.В. Васильківський, С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26. №3. - С. 165-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко , Лилия Напитки бывают разные... Тренды мировой индустрии напитков/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. - С. 37-39
В Киеве состоялась ежегодная конференция "Напитки Украины". Инновации в технологиях, оборудовании и упаковке: [07.10.2020] //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. - С. 41.