ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.
Бочарова, О.В. Використання профільного методу при оцінюванні якості пива/ О.В. Бочарова, І.В. Мельник, Д.А. Гнатовська, С.А. Чуб //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 50-56. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Моделювання рецептур сироватково-полуничних напоїв профілактичного призначення/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, С.І. Вікуль, Я.А. Гончарук //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 80-88. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Погожих, С.І. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикату, як основної складової частини для напою смузі/ С.І. Погожих, Д.М. Одарченко, Є.Б. Соколова, І.М. Павлюк //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). - С. 68-72. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Михайлова, К.А. Збереження властивостей омагніченої води заморожуванням/ К.А. Михайлова, Л.М. Тележенко, Є.П. Штепа //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 3-8. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Півоваров, О.А. Особливості одержання солоду з використанням водних розчинів органічних кислот/ О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, Т.І. Хроменко, Ж.Г. Шулякевич //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 29-35. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Бут, О. Картина рынка с групповым портретом. Обзор рынка потребления безалкогольных напитков/ О. Бут //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 50-54.
Пить стали меньше, но дороже. Обзор украинского рынка водки 2016-2017 гг. //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 56-57.