(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №3 2019 р.

Виктор Головко: Культура потребления в Украине только начинает развиваться: [малые пивоварни] //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). -  С. 77.

Березка, Т. Вплив добавок антиоксидантів на окисні процеси під час приготування пива/ Т. Березка, О. Чумак, О. Півень, С. Мольченко //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). -  С. 84-87. - Бібліогр. в кінці ст.

Генеральный директор "ЭМСИТИ  КОМПАНИ" Олег Чичук: "Невозвратная тара решает все привычные проблемы с кегами" //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). -  С. 88-90.

Дубинка, Дарина Чиллеры ведущих европейских производителей по низкой цене - это реально. Опыт украинских пивоваров/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). -  С. 91-93.

Фарион, О. Аналитическое оборудование для анализа пива/ О. Фарион //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №2-3 (жовтень). -  С. 96-99.

 

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Пивоварена промисловість (огляд журнальних статей)