Огляд періодичних видань №3 2021 р.
Бочка та пиво: коли вони друзі //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 74-77.
Hard Seltzer - дещо інша вода. Нова суперзірка в світі напоїв //Мир продуктов. - 2020. - №2. - С. 24-26.
Харитонюк, Роман Среда формирования спроса. Условия для развития технологий розлива/ Роман Харитонюк //Мир упаковки. - 2020. - №6, декабрь. - С. 18-20.
Системи утилізації вторинної пари сусловарильних апаратів/ А.І. Соколенко, О.Ю. Шевченко , В.С. Костюк, С.І. Літвинчук //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 98-112. - Бібілогр. в кінці ст.
Романова, З.М. Використання нетрадиційної сировини та її вплив на показники готового пива/ З.М. Романова, О.С. Романов, В.А. Терлецька //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 190-198. - Бібліогр. в кінці ст.
Самченко, І.О. Дослідження адсорбційної активності активованого та модифікованого вуглецевого волокна для очищення сортівок/ І.О. Самченко, С.І. Олійник //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 199-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Попова, Н.В. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра, А.І. Гавор //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т., №1. - С. 124-134. - Бібліогр. в кінці ст.