ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2017 р.
Все под контролем: лабораторное оборудование Anton Paar для пивоварен //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. - С. 68-69.
Горніч, Микола
Медовий квас як новий продукт бджільництва/ Микола Горніч //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. - С. 70-71.
Малым пивоварам сократили стоимость лицензии на оптовую торговлю почти в 16 раз //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3. - С. 6.
Пиво Театра пива "Правда" победило на Europen Beer Star - 2016 //Пиво. Технології та Інновації. - 2016. - №3. - С. 7.
Крепче крепкого. О пивоварне Schorschbrau и 57-градусном пиве //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/217. - №3 [4]. - С. 44-47.
Романова, З.
Препараты танинов для повышения коллоидной стабильности пива [Часть 1]/ З. Романова, С.Лойко //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3 [4]. - С. 48-51. - Библиогр. в конце ст. - Окончание в след. номере.
Уде, Кристоф
Питательные среды: обнаружение микроорганизмов: [производство напитков]/ Кристоф Уде //Пиво. Технології та Інновації. - 2016/2017. - №3 [4]. - С. 52-53.. - Библиогр. в конце ст.