СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2019 р.
ДСТУ 7971: 2015
Екстракт водно-спиртовий із виноградної вичавки. Технічні умови/ А. Авідзба, М. Агафонов, В. Воєводін и др; ДП "Плодвинконсерв", Укрвинпром, Укрсадвинпром, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Вид. офіц. - Увед вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9
Сфера застосування: стандарт поширюється на водно-спиртовий екстракт із виноградної вичавки, який виготовляють настоюванням виноградної вичавки у водно-спиртовому розчині, призначений для збільшення екстрактивності та покращення смаку міцних напоїв і винно-спиртових композицій під час виробництва кондитерських виробів, а також для приготування біологічно активних харчових концентратів поліфенолів винограду.