(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №12 2019 р.

ДСТУ  ENV 14194: 2014     Продукти харчові. Визначення сакситоксину та DC -сакситоксину в мідіях методом верх з постколонковою дериватизацією (ENV  14194: 2002, IDT)/ пер. і наук.-техн. редагування Л. Горбенко,  Л. Єсіна; ПівденНІРО, Технічний комітет стандартизації "Рибне господарство"(ТК 33). - Вид. офіц.. - Увед. вперше; чинний від 2015-06-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 9 с.: табл. - (Національний стандарт України)

                                 Сфера застосування: стандарт установлює методи кількісного визначення сакситоксину , dc-сакситоксину і якісного визначення неосакситоксину та гоніатоксинів в мідіях.

ДСТУ  EN 13954: 2016 (EN 13954: 2005 + A1: 2010, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни/ пер. з англ; Технічний комітет стандартизації "Механічні приводи". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ EN 13954: 2014; чинний від 2018-07-01. - К.: УкрНДНЦ, 2018. - 32 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.31

Сфера застосування: стандарт містить вимоги щодо безпечного функціонування машини, охоплюючи: завантаження, нарізання, розвантаження, очищення, видалення крихт і технічне обслуговування. Ці машини можуть бути з ручним керуванням чи автоматичним.

ДСТУ 5098-2: 2015 Харчова промисловість. Методики виконання вимірювання. Частина 2. Порядок розроблення/ О. Бєгунов, В. Голодняк, О. Гуртовий, І. Захаров; УкрНДІОЖ НААН, ДП "Укрметртестстандарт". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 25 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.24

                                 Сфера застосування: стандарт застосовний у харчовій промисловості та поширюється на вперше розроблювані й ті, що переглядають, методики виконання вимірювання, охоплюючи методики кількісного хімічного аналізу, за допомогою яких визначають показники якості та безпечності сировини й готової харчової продукції.

 

Добавил: CNTB, 22.09.2019, в категорию Загальні питання харчової промисловості