(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №3 2018 р.

ДСТУ 7999:2015

            Продукти харчові. Методи визначання молочнокислих бактерій/ І. Мазуренко, Л. Філіпова, Л. Зубарева та ін.; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", Технол. ін-т молока та м'яса УААН. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10444.11-89, крім пп. 4.2 і 5.2); чинний від 2017-01-01. - К.: УкрНДНЦ, 2016. - 46 с.: іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.44

            ДСТУ 8446:2015

            Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів/ Л. Філіпова, Л. Пилипенко, І. Мазуренко та ін.; ВПНУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10444.15-94); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 13 с: табл. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 8535:2015

            Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів/ Л. Філіпова, Л. Зубарева, Є. Аксенюк та ін.; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 26670-91); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 14 с: табл.. - (Національний стандарт України)

ДСТУ - Н  CAC/RCP 1:2012

            Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни (CAC/RCP 1-1969, REV.4-2003, IDT)/ Нац. ун-т біоресурсів і природокористування. - Вид. офіц. -  Уведено вперше; чинний від 2013-07-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2013. - 26 с. - (Національний стандарт України)

            ДСТУ 8639:2016

            Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови/ І. Мазуренко, Ю. Пилипенко, О. Проноза та ін.; Державний науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут "Консервпромкомплекс" (ДНДПКІ "Консервкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 16 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 8610:2016

            Сировина та продукти харчові. Визначення стійкості до окиснення (Прискорена проба на окиснюваність методом Оксітест)/ А. Демідова, І. Демідов, В. Голодняк, О. Гуртовий; ТОВ "СОК ТРЕЙД". - Вид офіц. - Уведено вперше; чинний від 2016-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.8

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості