(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №5 2018 р.

ДСТУ 4886.8:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту калію/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням Україні ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.14 і 2.15); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 6 с. - (Національний стандарт України)

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ 4886.6:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту кальцію і магнію/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.5 і 2.6); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 6 с. - (Національний стандарт України)

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ 4886.16:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту кобальту/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид.офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 4 с

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ 4886.17:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту марганцю/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості!, УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 4 с

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ  4886.4:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту нерозчинного у воді залишку/ ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 4 с. - (Національний стандарт України)

 Зі збірки "Сіль кухонна"

ДСТУ 4886.13:2007

            Сіль кухонна. Визначення вмісту оксиду заліза/ В. Касьяненко, Т. Матвєєва, Л. Лебідь; ТК "Вироби соляної промисловості", УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасування в Україні ГОСТ 13685-84 в частині пунктів 2.9 і 2.10);  чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 6 с. - (Національний стандарт України)

 Зі збірки "Сіль кухонна"

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості