(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №10 2017 р.

Гладій, С. Технологічні рішення "Galactic". Усуваємо фосфати та збагачуємо кальцієм: [інгредієнти]  / С. Гладій //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 28.

 

Омецинський, В. Сировина для безглютенових продуктів/ В. Омецинський //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 10.

                                

Гутник, С. Стабільність, структура і смак. Емульгатори і стабілізаційні системи "Електрогазохім"/ С.Гутник //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. -  С. 12-13.

                                

            Верховна Рада України прийняла закон на підтримку експорту товарів українського походження //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 10.

                                

            До 31 грудня 2021 року встановлена ставка 0% податку на прибуток для малого бізнесу із річним оборотом не більше 3 мільйонів грн. на рік //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2021. - №1 (січень-лютий). -  С. 10.

                                

            Про зміни в Законі України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 11.

                                

            Про вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 13.

                                

            Держпродспоживслужба проводитиме відеофіксацію перевірок //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 14.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)
| Теги: e Exorcist /, дієтичні та дитячі продукти, соляна промисловість)