ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №11 2017 р.
Використання пальмової олії в харчовій промисловості України потрібно обмежити - експерт //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). - С.21.
Семенова, А. Безглютенові вироби: проблеми та перспективи виробництва/ А. Семенова //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). - С. 17-22.
Овес - це частина здорового харчування //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). - С. 22-25.
Савенкова, Т.В. Надання достовірної інформації про продукцію - великий вклад в популярність виробника, адже таким чином він дбає про здоров'я своїх покупців та позбавляє їх від створених СМІ міфів/ Т.В. Савенкова //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). - С. 26-27.
Броварець, О.О. Технічні системи оперативного моніторингу: екологічна та продовольча безпека/ О.О.Броварець //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). - С. 37-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Сова, Н.А. Аналіз асортименту органічних харчових продуктів у м. Дніпро/ Н.А. Сова, М.В. Луценко, К.В. Андрусевич //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №7 (июль). - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Цыганова, Т.Б. Система управления качеством и безопасностью пищевых продуктов на основе анализа рисков и критических контрольных точек/ Т.Б. Цыганова, С.О. Смирнов //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №1 (январь). - 61-64. - Библиогр. в конце ст.
Завершив роботу Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2017 //Цукор України. - 2017. - №2. - С. 5.