(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2016 р. №1

Мирончук, В.Г.

            Кафедра технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування НУХТ - історія, сьогодення: [до 130-річчя Національного університету харчових технологій]/ В.Г. Мирончук //Цукор України. - 2014.- №2. -  С. 36-39.

                                

Єнджейчак, Р.

            Діяльність Інституту біотехнології сільськогосподарської і харчової промисловості ім. проф. Вацлава Домбровського у Варшаві/ Р.Єнджейчак //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 30-31.

                                

            Руководство по безопасности. Практика внедрения систем менеджмента пищевой безопасности на предприятиях Украины //Мир продуктов. - 2013. - №6. -  С. 10-12.

                                

Кравченко, Л.

            "Живая" соль/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2013. - №6. -  С. 14-15.

                                

Складчиков, В.

            Флагманы здорового питания. Функциональные молочные продукты: тренды развития рынка/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2013. - №6. -  С. 16-19.

                                

Петрусенко, О.

            Фруктовое чудо для карапузов. Рынок соков и пюре для детского питания: [комментарий эксперта Т.Нагайцевой, ген. дир-а Нац. ассоциации "Укрконсервмолоко" ]/ О. Петрусенко //Мир продуктов. - 2013.- №6. -  С. 50-53.

                                

            Відкрите звернення громадських професійних організацій АПК України: [щодо підписання угоди про зону вільної торгівлі з ЄС] //Мясной бизнес. - 2014. - №1. -  С. 8.

                                

            Перевірки: відповідаючи на запитання виробників: [законодавство та стандартизація] //Мясной бизнес. - 2014. - №1. -  С. 13-14.

                                

Давыдова, Р.

            ЕС начинается с НАССП: [европейское законодательство в области гигиены продуктов питания]/ Р. Давыдова //Мясной бизнес. - 2014. - №1. -  С. 16-18.

                                

Давыдова, Р.

            Выставки "Пищевые Ингредиенты Европа" и "Натуральные Ингредиенты Европа": новости, новинки, тенденции / Р. Давыдова //Мясной бизнес. - 2014. - №1. -  С. 20-22.

Добавил: CNTB, 20.12.2016, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)