ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2016 р. №1
Мирончук, В.Г.
Кафедра технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування НУХТ - історія, сьогодення: [до 130-річчя Національного університету харчових технологій]/ В.Г. Мирончук //Цукор України. - 2014.- №2. - С. 36-39.
Єнджейчак, Р.
Діяльність Інституту біотехнології сільськогосподарської і харчової промисловості ім. проф. Вацлава Домбровського у Варшаві/ Р.Єнджейчак //Цукор України. - 2014. - №3. - С. 30-31.
Руководство по безопасности. Практика внедрения систем менеджмента пищевой безопасности на предприятиях Украины //Мир продуктов. - 2013. - №6. - С. 10-12.
Кравченко, Л.
"Живая" соль/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2013. - №6. - С. 14-15.
Складчиков, В.
Флагманы здорового питания. Функциональные молочные продукты: тренды развития рынка/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2013. - №6. - С. 16-19.
Петрусенко, О.
Фруктовое чудо для карапузов. Рынок соков и пюре для детского питания: [комментарий эксперта Т.Нагайцевой, ген. дир-а Нац. ассоциации "Укрконсервмолоко" ]/ О. Петрусенко //Мир продуктов. - 2013.- №6. - С. 50-53.
Відкрите звернення громадських професійних організацій АПК України: [щодо підписання угоди про зону вільної торгівлі з ЄС] //Мясной бизнес. - 2014. - №1. - С. 8.
Перевірки: відповідаючи на запитання виробників: [законодавство та стандартизація] //Мясной бизнес. - 2014. - №1. - С. 13-14.
Давыдова, Р.
ЕС начинается с НАССП: [европейское законодательство в области гигиены продуктов питания]/ Р. Давыдова //Мясной бизнес. - 2014. - №1. - С. 16-18.
Давыдова, Р.
Выставки "Пищевые Ингредиенты Европа" и "Натуральные Ингредиенты Европа": новости, новинки, тенденции / Р. Давыдова //Мясной бизнес. - 2014. - №1. - С. 20-22.