ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.
Капрельянц, Л.В. Технологія виробництва біологічно активної добавки на основі селенвмісної культури біфідобактерій/ Л.В. Капрельянц, О.В. Зиков, Н.С. Трегуб //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Дідух, Г.В. Підсирна сироватка як сировина для отримання дієтичних добавок імуномоделювальної дії/ Г.В. Дідух //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (червень). - С. 3-8. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Трегуб, Н.С. Дієтична добавка на основі селеновмісної культури лактобактерій/ Н.С. Трегуб, О.В. Зиков, Л.В. Капрельянц //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). - С. 21-25. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Малинка, О.В.Люмінесцентне визначення аскорбінової кислоти в дієтичних добавках/ О.В. Малинка, С.В. Бельтюкова, Е.В. Чередниченко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). - С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Бут, О.Новые ингредиенты - процесс творческий/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). - С. 18-19.
Ліханов, А. Чудодійний хітозан: [захист сільськогосподарських культур]/ А. Ліханов //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). - С. 82-83.
Кананихіна, О.М. Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім.М.В.Ломоносова/ О.М. Кананихіна, І.В. Солоницька, А.О. Соловей //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 3-16.