(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.

Капрельянц, Л.В. Технологія виробництва біологічно активної добавки на основі селенвмісної культури біфідобактерій/ Л.В. Капрельянц, О.В. Зиков, Н.С. Трегуб //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою   

Дідух, Г.В. Підсирна сироватка як сировина для отримання дієтичних добавок імуномоделювальної дії/ Г.В. Дідух  //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (червень). -  С. 3-8. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Трегуб, Н.С.  Дієтична добавка на основі селеновмісної культури лактобактерій/ Н.С. Трегуб, О.В. Зиков, Л.В. Капрельянц //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 21-25. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Малинка, О.В.Люмінесцентне визначення аскорбінової кислоти в дієтичних добавках/ О.В. Малинка, С.В. Бельтюкова, Е.В. Чередниченко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). -  С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Бут, О.Новые ингредиенты  - процесс творческий/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). -  С. 18-19.

Ліханов, А. Чудодійний хітозан: [захист сільськогосподарських культур]/ А. Ліханов //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). -  С. 82-83.      

Кананихіна, О.М. Шануємо традиції. Історія Інституту харчової промисловості ім.М.В.Ломоносова/ О.М. Кананихіна, І.В. Солоницька, А.О. Соловей //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 3-16.

 

 

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)