ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №3 2018 р.
Дубова, Г.Є.Дослідження факторів розвитку ароматизації харчових продуктів/ Г.Є. Дубова, Б.В. Єгоров, А.Т. Безусов, В.І. Воскобойник //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 17-24. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Обгрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного дитячого харчування "Біолакт"/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, А.С. Авершина, Ю.С. Українцева //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 99-110. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Погожих, М.І. Вивчення закономірностей розподілення порошкоподібних дієтичних добавок у складі харчових продуктів грубодисперсного типу/ М.І. Погожих, Т.М. Головко, А.О. Пак, О.Г. Дьяков //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 72-80. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Гришова, І.Ю. Органічне виробництво у контексті забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості/ І.Ю. Гришова, О.В. Ніколюк, Т.Л. Шестаковська //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 103-112. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Пасхавер, Б.Й. Продовольче самозабезпечення населення України/ Б.Й. Пасхавер //Економіка АПК. - 2018. - №1 (січень). - С. 5-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Польза кисломолочных продуктов. Диетологи рекомендуют к употреблению //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 22.
Відповідальність, можливість, контроль. Нове харчове законодавство: [щодо відповідності харчових продуктів з європейськими стандартами безпечності] //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 28-30.