(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №3 2021

Потенциал какао недоиспользован //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 5.

Алергія або харчова реакція? //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 20-21.

Гук, П. На вибір покупців впливають перш за все смак і ціна/ П. Гук //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. -  С. 12-14.

Вчені патентують функціональні десерти //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. -  С. 7. - ІПДОНУХТ

Як компанії змінюють рецептури продуктів. Оновлені вироби мають бути більш поживними, але й не менш смачними //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №6, серпень. -  С. 28. - ІПДОНУХТ

Виробництво "здорових" харчів простимулюють //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №7, вересень. -  С. 6. - ІПДОНУХТ

Марчук, О. Впровадження стандартів НАССР і BRC: очікування та реальність/ О. Марчук //Ягідник. - 2021. - №4, жовтень-листопад. -  С. 96-98.

Застосування антиоксидантів в технології харчових продуктів //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №9, листопад. -  С. 16-17.

 

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)