ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.
Дробот, В.І.
Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І.Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко , Лилия
Продукты на растительной основе и "чистые этикетки". Топ-тренды пищевой промышленности в 2017 году/ Лилия Кравченко //Молочная индустрия. - 2017. - №1. - С. 21-22.
Аналіз та перспективи розвитку індустрії дитячого харчування в Україні та світі/ Н.А.Ткаченко, П.О. Некрасов, Ю.В. Назаренко и др //Молочная индустрия. - 2017. - №1. - С.30-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Філіпчук, Василь
Система НАССР у мережі "Наш край". Безпека продуктів харчування на першому місці/ Василь Філіпчук //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 6-7.
Сухенко, Т.
Добавки для напівфабрикатів/ Т. Сухенко //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 16.