(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.

Дробот, В.І.

            Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І.Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Кравченко , Лилия

            Продукты на растительной основе и "чистые этикетки". Топ-тренды пищевой промышленности в 2017 году/ Лилия Кравченко  //Молочная индустрия. - 2017. - №1. -  С. 21-22.

                                

            Аналіз та перспективи розвитку індустрії дитячого харчування в Україні та світі/ Н.А.Ткаченко, П.О. Некрасов, Ю.В. Назаренко и др //Молочная индустрия. - 2017. - №1. -  С.30-35. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Філіпчук, Василь

            Система НАССР у мережі "Наш край". Безпека продуктів харчування на першому місці/ Василь Філіпчук //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 6-7.

                                

Сухенко, Т.

            Добавки для напівфабрикатів/ Т. Сухенко //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 16.

                                

 

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)