ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №9 2017 р.
Болдир, Г. Що таке якість від "Самшиту": [виробництво якісних ароматизаторів]/ Г. Болдир //М'яса птиці вистачить усім: [український ринок м'яса птиці]. - 2017. - квітень. - С. 24.
Полякова, І. Природні та безпечні: [інгредієнти та добавки для харчової промисловості]/ І. Полякова //М'ясна індустрія. - 2017. - травень-червень. - С. 14-15.
Козаков, С. Овес - корисний продукт для здорового харчування/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. – січень-лютий. - С. 7.
Жукова, О. Фортифікація продуктів - соціально виправданий захід: [збагачення вітамінами і мікроелементами]/ О. Жукова //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 10.
Нова система державного контролю //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С.28.
Годун, Н. І смаком, і ароматом: [рідкі харчові ароматизатори]/ Н. Годун //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 19.
Сухенко, Т. Створюємо інгредієнти для якісних продуктів/ Т. Сухенко //Пекарня та кондитерська. - 2017.- квітень. - С. 23.
Хлібопекарські поліпшувачі від "Бакіто" - гарантія якості продукції //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 26-27.