(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №9 2017 р.

Болдир, Г. Що таке якість від "Самшиту": [виробництво якісних ароматизаторів]/ Г. Болдир //М'яса птиці вистачить усім: [український ринок м'яса птиці]. - 2017. - квітень. -  С. 24.

 

Полякова, І.             Природні та безпечні: [інгредієнти та добавки для харчової промисловості]/ І. Полякова //М'ясна індустрія. - 2017. - травень-червень. -  С. 14-15.

 

Козаков, С. Овес - корисний продукт для здорового харчування/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. – січень-лютий. -  С. 7.

 

Жукова, О. Фортифікація продуктів - соціально виправданий захід: [збагачення вітамінами і мікроелементами]/ О. Жукова //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 10.

 

            Нова система державного контролю //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С.28.

                                

Годун, Н. І смаком, і ароматом: [рідкі харчові ароматизатори]/ Н. Годун //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 19.

 

Сухенко, Т. Створюємо інгредієнти для якісних продуктів/ Т. Сухенко //Пекарня та кондитерська. - 2017.- квітень. -  С. 23.

 

            Хлібопекарські поліпшувачі від "Бакіто" - гарантія якості продукції //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 26-27.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)
| Теги: ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні пит, дієтичні та дитячі продукти, соляна промисловість)