(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Безпечне харчування

663

Д53

Дмитриченко, М.И.

            Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров: Учеб. пособие/ М.И. Дмитриченко. - М., СПб., Н. Новгород, Воронеж, Ростов н/Д, Екатеринбург, Самара, К., Харьков, Минск: Питер, 2003. - 16- с.: рис., табл.. - (Учебные пособия). - Библиогр.: с. 150

Аннотация: Книга посвящена животрепещущнй проблеме современности- фальсификации и способпм распознавания подделок..

 

663(03)

Б40

663(03)/Б40-ЧЗ

            Безпека харчування: сучасні проблеми: Посібник-довідник/ А.В. Уклад.: Бабюк, О.В. Макарова, М.С. Рогозинський и др. - Чернівці: Книги - XXI, 2005. - 454 с.

Аннотация: У посібнику-довіднику викладене широке коло питань, які вмсвітлюють різні аспекти безпеки харчування: раціонального, збалансованого харчування для різних груп населення в залежності від віку, статі і характеру трудової діяльності, значення окремих поживних речовин і загальні правила харчування...

 

663

С40

Сирохман, І.В.

            Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів: підручник/ І.В. Сирохман, Т.М. Лозова; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - 2-ге вид., переробл. та доповн.. - Київ: Центр учбової літератури, 2008. - 612 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с.592-593

Аннотация: Викладено вплив різних чинників на формування споживних властивостей крохмалю, крохмалеродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, наведено їх класифікацію і дано товарознавчу характеристику цих виробів. Підручник включає новітні досягнення науки і техніки, галузей виробництва цукру, кондитерських виробів, матеріал щодо ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.

 

663

Ч-44

Чепурной, И.П.

            Идентификация и фальсификация продовольственных товаров: учебник/ И.П. Чепурной; И.П. Черурной. - 4-е изд.. - М.: Издательско-торг. корпорация "Дашков и К ", 2008. - 457 с.: рис., табл.. - Библиогр.: с.452-453

Аннотация: В учебнике рассматриваются такие такие  свойства товаров, как его подлинность, идентичность, указываются отличительные признаки того или иного товара, отличающие его от других, а также описываются способы фальсификации отдельных групп продовольственных товаров и методы их обнаружения, встречающиеся на продовольственных рынках. Может служить в качестве настольной книги как для специалистов, так и для потребителей.

 

658

П50

Полікарпов, І.С.

            Ідентифікація товарів: підруч./ І.С. Полікарпов;  А.П. Закусілов; М-во освіти і науки України, Львівська комерційна академія. - К: Центр навчальної літератури, 2005. - 344 с.: табл.. - Бібліогр.: с. 332-336

Добавил: CNTB, 09.01.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості (тематичні списки)