ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
663
Чернелевський, Л.М.
Економічний аналіз на підприємствах промисловості і торгівлі: Підруч./ Л.М. Чернелевський; Мін-во освіти і науки України; Науково-методичний центр вищої освіти. - К.: Пектораль, 2003. - 308 с.: табл., рис.. - Бібліогр.: с.201-202
Термінологіч. словник-глосарій с.204-274
Аннотация: Підручник вдало доповнює наявну літературу з дисциплині "Економічний аналіз". За змістом і назвами розділів підручник повністю відповідає типовій програмі вивчення даної дисципліни у вищому навчальному закладі.
65
Ласкавий, А.О.
Менеджмент продуктивності: Навч. посіб./ А.О. Ласкавий. - К.: КНЕУ, 2004. - 288 с.: рис.
Аннотация: Навчальний посібник призначений для допомоги студентам в набутті теоретичних знань і практичних навичок із дисципліни "Менеджмент продуктивності". Посібник включає теми, у яких в логічній послідовності розкривається суть продуктивності, класифікуються їх фактори, розглядаються методи її вимірювання в різних ланках економіки та найважливіші аспекти управління цією соціально-економічною категорією...
637.5
Драган, О.І.
Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики: монографія/ О.І. Драган; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К: НУХТ, 2007. - 251 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с.234-248.
Аннотация: В монографії аналізуються особливості досягнення конкуренто-спроможності м'ясної продукції та причини не конкурентно-спроможності підприємств на вітчизняному ринку.
657
Небильцова, В.М.
Організація обліку на підприємствах малого бізнесу: курс лекцій для студ. спеціальності 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" всіх форм навчання/ В.М. Небильцова; М-во освіти і науки України, НУХТ. - Навч. вид.. - К.: НУХТ, 2006. - 99 с. - Бібліогр.: с.96-97.
658
Єгупов, Ю.А.
Організація виробництва на промисловому підприємстві: навч. посібник/ Ю.А. Єгупов; М-во освіти і науки України, Одеський держ. економ. ун-т. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 487 с.: рис., табл.. - Бібліогр. с.: 474-476
Аннотация: Пропонований навчальний посібник є одним із найбільш повних видань останніх років з організації виробництва на промисловому підприємстві. Реалізація пропонованих підходів до організації виробництва відповідно до різних його типів і форм побудови виробничої структури підприємств дозволить забезпечити гнучкість процесу виробництва й ефективне функціонування суб'єктів господарювання. Посібник призначається для студентів, викладачів, аспірантів, а також може бути корисним для фахівців, які реалізують інноваційний підхід в розвитку бізнесу.
664.1
Білоконь, Т.М.
Санація підприємств: організаційно-економічний механізм: монографія/ Білоконь Т.М., Несен Л.М.; М-во освіти і науки України, ВНТУ. - Вінниця: ВНТУ, 2010. - 152 с: табл. - Бібліогр.: с.125-140
Аннотация: В монографії розглянуто теоретичні і практичні аспекти санації підприємств. Розроблено методологічний інструментарій оцінки санаційної спроможності підприємств цукрової промисловості. На підставі аналізу особливостей реалізації механізму санації на підприємствах Вінниччини визначено бар'єри санації, обгрунтовано шляхи уникнення й зниження їх негативного впливу, розроблено рекомендації щодо вдосконалення організаційно-економічного механізму санації підприємств. Розраховано на наукових працівників, топ-менеджерів, викладачів, аспірантів і студентів.
Чорний, Р.С.
Організаційно-економічничні механізми розвитку підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд.екон.наук: 08.06.01/ Р.С. Чорний; НАНУ. Ін-т регіональних досліджень. - Львів, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Антонюк, П.О.
Економічні та організаційні засади реструктуризаційних процесів у харчовій промисловості України: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.07.01/ П.О. Антонюк; НАНУ. Ін-т проблем ринку та екон.-екол. досліджень. - Одеса, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
Шпильовий , В.А.
Організаційно-економічні основи забезпечення екологічної безпеки підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд.екон. наук/ В.А. Шпильовий ; Європейський ун-т. - К., 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18-19
Лайко, О.І.
Посткризове регулювання фінансового стану підприємств харчової промисловості України/ О.І. Лайко, І.В. Різник //Економіка харчової промисловості. - 2010. - №1. - С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Маркова, Т.Д.
Автоматизація фінансово-розрахункових операцій як чинник прискорення процесу господарської діяльності підприємств/ Т.Д. Маркова, В.С. Іванченков //Економіка харчової промисловості. - 2010. - №1. - С. 35-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Мостенська, Т.Л.
Фінансові можливості підприємств як чинник обмеження стратегічних рішень/ Т.Л. Мостенська, Е.О. Юрій //Цукор України. - 2010. - №4. - С. 19-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Віткін, Л.
Застосування стандартів BS 25999 у системі управління підприємством/ Л. Віткін, О. Паскевський //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2010. - №6. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Група ISO працює над удосконаленням сумісності стандартів та системи управління //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2010. - №6. - С. 30-33.
Использование принципов маркетинга при реструктуризации предприятий //Молокопереробка. - 2011. - №9. - С. 16-19.
Быстрее конкурентов. Логистика и информационные технологии //Молокопереробка. - 2011. - №12. - С. 8-9
Шпак, Р.П.
Особливості нового законодавства в будівництві та проектуванні об'єктів харчової галузі/ Р.П. Шпак //Мясной бизнес. - 2012. - №4. - С. 51.
Бегунов, А.А.
Обзор методов обработки экспериментальных данных, потенциально применимых в пищевой промышленности/ А.А. Бегунов, С.И. Артемьев //Масложировой комплекс. - 2012. - №2 (июнь). - С. 46-47. - Библиогр. в конце ст.
Фролова, Н.Н.
Мотивация персонала при создании системы менеджмента качества на пищевом предприятии/ Н.Н. Фролова, Н.Н. Храбров //Масложировой комплекс. - 2012. - №2 (июнь). - С. 53-55. - Библиогр. в конце ст.
Крицька, Є.
Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію/ Є. Крицька //Продукты и ингредиенты. - 2012. - №7. - С. 8-9
Проданчук, М.Г.
Виклики та перспективи для виробників харчових продуктів. Безпечність харчових продуктів в умовах мінливого законодавства/ М.Г. Проданчук, С.Д. Колесник //Мир продуктов. - 2012. - №6. - С. 6-9.
Гуменюк, Г.
Вимоги міжнародних стандартів щодо сертифікації органічного виробництва та акредитації органів, які її здійснюють/ Г. Гуменюк //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №4. - С. 13-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Стандартизація CENELEC для малих і середніх підприємств //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №5. - С. 12-15.
Гигиена производства комплексная и профессиональная. Оптимальные решения для пищевых предприятий //Мир продуктов. - 2012. - №7. - С. 41.
Вольська, В.В.
Бухгалтерський облік як складова системи управління підприємством/ В.В. Вольська //Економіка АПК. - 2012. - №8. - С. 48-52.
Калита, П.
Розщеплений менеджмент. Про одну фундаментальну причину низької конкурентоспроможності економік країн СНД/ П. Калита //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №5. - С. 34-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Куприна, Н.М.
Оценка конкурентоспособности деятельности промышленных предприятий: теоретические и практические аспекты/ Н.М. Куприна //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.
Тарасова, О.В.
Теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності підприємств/ О.В. Тарасова //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 37-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Гигиена производства комплексная и профессиональная. Оптимальные решения для пищевых предприятий //Мир продуктов. - 2013. - №1. - С. 53.
Куприна, Н.М.
Оценка конкурентоспособности деятельности промышленных предприятий: теоретические и практические аспекты/ Н.М. Куприна //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.
Лясковський, О.В.
Управління економічними ризиками на харчовому підприємстві/ О.В. Лясковський, Є.П. Шутов //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Гончарук, А.Г.
Про фактори інвестиційної привабливості харчових підприємств/ А.Г. Гончарук, А.А. Яцик //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Тарасова, О.В.
Теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності підприємств/ О.В. Тарасова //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 37-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Караван, С.І.
Інноваційна діяльність як невід'ємна складова забезпечення інвестиційної привабливості підприємств/ С.І. Караван //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. - С. 41-43. - Бібліогр. в кінці ст.