(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

663

Чернелевський, Л.М.

            Економічний аналіз на підприємствах промисловості і торгівлі: Підруч./ Л.М. Чернелевський; Мін-во освіти і науки України; Науково-методичний центр вищої освіти. - К.: Пектораль, 2003. - 308 с.: табл., рис.. - Бібліогр.: с.201-202

 Термінологіч. словник-глосарій с.204-274

Аннотация: Підручник вдало доповнює наявну літературу з дисциплині "Економічний аналіз". За змістом і назвами розділів підручник повністю відповідає типовій програмі вивчення даної дисципліни у вищому навчальному закладі.

 

65

Ласкавий, А.О.

            Менеджмент продуктивності: Навч. посіб./ А.О. Ласкавий. - К.: КНЕУ, 2004. - 288 с.: рис.

Аннотация: Навчальний посібник призначений для допомоги студентам в набутті теоретичних знань і практичних навичок із дисципліни "Менеджмент продуктивності". Посібник включає теми, у яких в логічній послідовності розкривається суть продуктивності, класифікуються їх фактори, розглядаються методи її вимірювання в різних ланках економіки та найважливіші аспекти управління цією соціально-економічною категорією...

 

637.5

Драган, О.І.

            Організаційно-методологічне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України: проблеми теорії і практики: монографія/ О.І. Драган; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К: НУХТ, 2007. - 251 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с.234-248.

Аннотация: В монографії аналізуються особливості досягнення конкуренто-спроможності м'ясної продукції та причини не конкурентно-спроможності підприємств на вітчизняному ринку.

 

657

Небильцова, В.М.

            Організація обліку на підприємствах малого бізнесу: курс лекцій для студ. спеціальності 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" всіх форм навчання/ В.М. Небильцова; М-во освіти і науки України, НУХТ. - Навч. вид.. - К.: НУХТ, 2006. - 99 с. - Бібліогр.: с.96-97.

 

658

Єгупов, Ю.А.

            Організація виробництва на промисловому підприємстві: навч. посібник/ Ю.А. Єгупов; М-во освіти і науки України, Одеський держ. економ. ун-т. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 487 с.: рис., табл.. - Бібліогр. с.: 474-476

Аннотация: Пропонований навчальний посібник є одним із найбільш повних видань останніх років з організації виробництва на промисловому підприємстві. Реалізація пропонованих підходів до організації виробництва відповідно до різних його типів і форм побудови виробничої структури підприємств дозволить забезпечити гнучкість процесу виробництва й ефективне функціонування суб'єктів господарювання. Посібник призначається для студентів, викладачів, аспірантів, а також  може бути корисним для фахівців, які реалізують інноваційний підхід в розвитку бізнесу.

 

664.1

Білоконь, Т.М.

            Санація підприємств: організаційно-економічний механізм: монографія/ Білоконь Т.М., Несен Л.М.; М-во освіти і  науки України, ВНТУ. - Вінниця: ВНТУ, 2010. - 152 с: табл. - Бібліогр.: с.125-140

Аннотация: В монографії розглянуто теоретичні і практичні аспекти санації підприємств. Розроблено методологічний інструментарій оцінки санаційної спроможності підприємств цукрової промисловості. На підставі аналізу особливостей реалізації механізму санації на підприємствах Вінниччини визначено бар'єри санації, обгрунтовано шляхи уникнення й зниження їх негативного впливу, розроблено рекомендації щодо вдосконалення організаційно-економічного механізму санації підприємств. Розраховано на наукових працівників, топ-менеджерів, викладачів, аспірантів і студентів.

 

 

 

 

Чорний, Р.С.

            Організаційно-економічничні механізми розвитку підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд.екон.наук: 08.06.01/ Р.С. Чорний; НАНУ. Ін-т регіональних досліджень. - Львів, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16

 

Антонюк, П.О.

            Економічні та організаційні засади реструктуризаційних процесів у харчовій промисловості України: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.07.01/ П.О. Антонюк; НАНУ. Ін-т проблем ринку та екон.-екол. досліджень. - Одеса, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18

 

Шпильовий , В.А.

            Організаційно-економічні основи забезпечення екологічної безпеки підприємств харчової промисловості: автореф. дис. ... канд.екон. наук/ В.А. Шпильовий ; Європейський ун-т. - К., 2006. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18-19

 

Лайко, О.І.

            Посткризове регулювання фінансового стану підприємств харчової промисловості України/ О.І. Лайко, І.В. Різник //Економіка харчової промисловості. - 2010. - №1. -  С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Маркова, Т.Д.

            Автоматизація фінансово-розрахункових операцій як чинник прискорення процесу господарської діяльності підприємств/ Т.Д. Маркова, В.С. Іванченков //Економіка харчової промисловості. - 2010. - №1. -  С. 35-39. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Мостенська, Т.Л.

            Фінансові можливості підприємств як чинник обмеження стратегічних рішень/ Т.Л. Мостенська, Е.О. Юрій //Цукор України. - 2010. - №4. -  С. 19-27. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Віткін, Л.

            Застосування стандартів BS 25999 у системі управління підприємством/ Л. Віткін, О. Паскевський //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2010. - №6. -  С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Група ISO працює над удосконаленням сумісності стандартів та системи управління //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2010. - №6. -  С. 30-33.

 

            Использование принципов маркетинга при реструктуризации предприятий //Молокопереробка. - 2011. - №9. -  С. 16-19.

 

            Быстрее конкурентов. Логистика и информационные технологии //Молокопереробка. - 2011. - №12. -  С. 8-9

 

Шпак, Р.П.

            Особливості нового законодавства в будівництві та проектуванні об'єктів харчової галузі/ Р.П. Шпак //Мясной бизнес. - 2012. - №4. -  С. 51.

                                

Бегунов, А.А.

            Обзор методов обработки экспериментальных данных, потенциально применимых в пищевой промышленности/ А.А. Бегунов, С.И. Артемьев //Масложировой комплекс. - 2012. - №2 (июнь). -  С. 46-47. - Библиогр. в конце ст.

                                

Фролова, Н.Н.

            Мотивация персонала при создании системы менеджмента качества на пищевом предприятии/ Н.Н. Фролова, Н.Н. Храбров //Масложировой комплекс. - 2012. - №2 (июнь). -  С. 53-55. - Библиогр. в конце ст.

                                

Крицька, Є.

            Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукцію/ Є. Крицька //Продукты и ингредиенты. - 2012. - №7. -  С. 8-9

                                

Проданчук, М.Г.

            Виклики та перспективи для виробників харчових продуктів. Безпечність харчових продуктів в умовах мінливого законодавства/ М.Г. Проданчук, С.Д. Колесник //Мир продуктов. - 2012. - №6. -  С. 6-9.

                                

Гуменюк, Г.

            Вимоги міжнародних стандартів щодо сертифікації органічного виробництва та акредитації органів, які її здійснюють/ Г. Гуменюк //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №4. -  С. 13-18. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Стандартизація CENELEC для малих і середніх підприємств //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №5. -  С. 12-15.

 

            Гигиена производства комплексная и профессиональная. Оптимальные решения для пищевых предприятий //Мир продуктов. - 2012. - №7. -  С. 41.

                                

Вольська, В.В.

            Бухгалтерський облік як складова системи управління підприємством/ В.В. Вольська //Економіка АПК. - 2012. - №8. -  С. 48-52.

 

Калита, П.

Розщеплений менеджмент. Про одну фундаментальну причину низької конкурентоспроможності економік країн СНД/ П. Калита //Стандартизація,сертифікація, якість . - 2012. - №5. -  С. 34-39. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Куприна, Н.М.

            Оценка конкурентоспособности деятельности промышленных предприятий: теоретические и практические аспекты/ Н.М. Куприна //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.

                                

Тарасова, О.В.

            Теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності підприємств/ О.В. Тарасова //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 37-41. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Гигиена производства комплексная и профессиональная. Оптимальные решения для пищевых предприятий //Мир продуктов. - 2013. - №1. -  С. 53.

                                

Куприна, Н.М.

            Оценка конкурентоспособности деятельности промышленных предприятий: теоретические и практические аспекты/ Н.М. Куприна //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.

 

Лясковський, О.В.

            Управління економічними ризиками на харчовому підприємстві/ О.В. Лясковський, Є.П. Шутов //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Гончарук, А.Г.

            Про фактори інвестиційної привабливості харчових підприємств/ А.Г. Гончарук, А.А. Яцик //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 34-36. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Тарасова, О.В.

            Теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності підприємств/ О.В. Тарасова //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 37-41. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Караван, С.І.

            Інноваційна діяльність як невід'ємна складова  забезпечення інвестиційної привабливості підприємств/ С.І. Караван //Економіка харчової промисловості. - 2013. - №1. -  С. 41-43. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 15.01.2018, в категорию Загальні питання харчової промисловості (тематичні списки)
| Теги: ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИ