Використання льону
Пахомов, П.М.
Количество и качество белка в продуктах переработки льняного жмыха/ П.М. Пахомов, А.Л. Григорьева, А.Н. Панкрушина, С.Д. Хижняк, А.Н. Стеблинин //Пищевая технология. - 2006. - №1. - С. 27-30. - Библиогр. в конце ст.
Листопад, В.
Анализ и перспективы рынка льна и продуктов переработки/ В. Листопад //Олійно - жировий комплекс. - 2006. - №2. - С. 22-27.
Мищенко, Л.
Особенности выращивание льна масличного/ Л. Мищенко //Олійно - жировий комплекс. - 2006. - №2. - С. 40-41.
Миневич, И.
Использование семян льна в хлебопечении/ И. Миневич, В. Зубцов, Т. Цыганова //Хлебопродукты. - 2008. - №3. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст.
Прозоровская, Н.Н.
Льняное масло как биологически активная добавка/ Н.Н. Прозоровская, Д.А. Гусева //Масла и жиры. - 2008. - №5. - С. 26-27.
Оробинский, Д.Ф.
Исследование хранимоспособности пищевого льняного масла/ Д.Ф. Оробинский, О.В. Охрименко //Масложировая промышленность. - 2009. - №5. - С. 32-33. - Библиогр. в конце ст.
Свояченко, М.
Льон і коноплі: реалії та перспективи відродження/ М. Свояченко //Голос України. - 2009. - №70 (17 квітня). - С. 10-11.
Кучерява, О.
Уряд дотуватиме вирощування цукрових буряків і льону-довгунця: (позачерг. засід. Кабміну)/ О. Кучерява //Голос України. - 2010. - №185 (5 жовтня). - С. 15.
663
П56
Пономарьов, П.Х.
Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням: навч. посіб./ П.Х. Пономарьов, І.В. Донцова; М-во освіти і науки України; Львівська комерційна академія. - К: Центр учбової літератури, 2009. - 126 с. - Бібліогр.: с.114-116. -Алф.-предм. покаж.: с.123-124 . - 35.00 грн
Аннотация: У посібнику викладено історію розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні, як потенційно небезпечних, законодавче регулювання поводження з ГМО та використання їх в Україні, інших державах, порядок проведення досліджень ГМО на якість і біобезпеку, методи визначення ГМО інгредієнтів у продовольчій сировині і харчових продуктах.