(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Використання льону

Пахомов, П.М.

            Количество и качество белка в продуктах переработки льняного жмыха/ П.М. Пахомов, А.Л. Григорьева, А.Н. Панкрушина, С.Д. Хижняк, А.Н. Стеблинин //Пищевая технология. - 2006. - №1. -  С. 27-30. - Библиогр. в конце ст.

 

Листопад, В.

            Анализ и перспективы рынка льна и продуктов переработки/ В. Листопад //Олійно - жировий комплекс. - 2006. - №2. -  С. 22-27.

 

Мищенко, Л.

            Особенности выращивание льна масличного/ Л. Мищенко //Олійно - жировий комплекс. - 2006. - №2. -  С. 40-41.

                                

Миневич, И.

            Использование семян льна в хлебопечении/ И. Миневич, В. Зубцов, Т. Цыганова //Хлебопродукты. - 2008. - №3. -  С. 38-40. - Библиогр. в конце ст.

 

Прозоровская, Н.Н.

            Льняное масло как биологически активная добавка/ Н.Н. Прозоровская, Д.А. Гусева //Масла и жиры. - 2008. - №5. -  С. 26-27.

 

Оробинский, Д.Ф.

            Исследование хранимоспособности пищевого льняного масла/ Д.Ф. Оробинский, О.В. Охрименко //Масложировая промышленность. - 2009. - №5. -  С. 32-33. - Библиогр. в конце ст.

 

 

Свояченко, М.

            Льон і коноплі: реалії та перспективи відродження/ М. Свояченко //Голос України. - 2009. - №70 (17 квітня). -  С. 10-11.

                                

Кучерява, О.

            Уряд дотуватиме вирощування цукрових буряків і льону-довгунця: (позачерг. засід. Кабміну)/ О. Кучерява //Голос України. - 2010. - №185 (5 жовтня). -  С. 15.

                                

663

П56

Пономарьов, П.Х.

            Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням: навч. посіб./ П.Х. Пономарьов, І.В. Донцова; М-во освіти і науки України; Львівська комерційна академія. - К: Центр учбової літератури, 2009. - 126 с. - Бібліогр.: с.114-116. -Алф.-предм. покаж.: с.123-124 . - 35.00 грн

                                

Аннотация: У посібнику викладено історію розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні, як потенційно небезпечних, законодавче регулювання поводження з ГМО та використання їх в Україні, інших державах, порядок проведення досліджень ГМО на якість і біобезпеку, методи визначення ГМО інгредієнтів у продовольчій сировині і харчових продуктах.

 

 

Добавил: CNTB, 10.01.2017, в категорию Загальні питання харчової промисловості (тематичні списки)