(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №12 2017 р.

Романюк, А. Дефростація під контролем: [способи та обладнання для розморожування м'ясної продукції]/ А. Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. -  С. 8-9.

                                

            Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. -  С. 13.

                                

            Найкращий товариш м'ясника - професійний ніж. Інструмент для розбирання й обвалювання м'яса //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. -  С. 14-15.

                                

            Устаткування для виробництва напівфабрикатів //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. -  С.10.

                                

Глазунова, Н. Надійне, високопродуктивне, економічне: [устаткування для виробництва напівфабрикатів]/ Н. Глазунова //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. -  С. 11.

                                

            "Птах" - устаткування для забою й обробки птиці //М'ясна індустрія. - 2017. - травень-червень. -  С. 8.

                                

Слаби, М. "Топос": устаткування для підготування тіста/ М. Слаби //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 12-13.

                                

            Для кращих пекарів, які вміють рахувати: [ротаційна піч] //Пекарня та кондитерська. - 2017.- січень-лютий. -  С. 16-17.

 

Андрійчук, В. На вітчизняному обладнанні - й печиво смачніше/ В. Андрійчук //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 21.

 

            Корисний тюнінг система витяжки для печі: [ефективне використання енергоносіїв у сфері хлібобулочного та кондитерського виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. -  С. 24.

 

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)
| Теги: техніка