ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №12 2017 р.
Романюк, А. Дефростація під контролем: [способи та обладнання для розморожування м'ясної продукції]/ А. Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С. 8-9.
Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С. 13.
Найкращий товариш м'ясника - професійний ніж. Інструмент для розбирання й обвалювання м'яса //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С. 14-15.
Устаткування для виробництва напівфабрикатів //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С.10.
Глазунова, Н. Надійне, високопродуктивне, економічне: [устаткування для виробництва напівфабрикатів]/ Н. Глазунова //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С. 11.
"Птах" - устаткування для забою й обробки птиці //М'ясна індустрія. - 2017. - травень-червень. - С. 8.
Слаби, М. "Топос": устаткування для підготування тіста/ М. Слаби //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 12-13.
Для кращих пекарів, які вміють рахувати: [ротаційна піч] //Пекарня та кондитерська. - 2017.- січень-лютий. - С. 16-17.
Андрійчук, В. На вітчизняному обладнанні - й печиво смачніше/ В. Андрійчук //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 21.
Корисний тюнінг система витяжки для печі: [ефективне використання енергоносіїв у сфері хлібобулочного та кондитерського виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 24.