ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №13 2017 р.
Ланевич, Є. Рекуперуємо тепло печей: [використання альтернативних джерел енергоресурсів]/ Є. Ланевич //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 25.
Техніка для приготування опар і заквасок //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С.8-9.
Бубличний бізнес: вибір обладнання //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 12.
Пропозиції компанії: лінія з виробництва бубличних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 12.
Повітряна випічка з обладнанням "KUMKAYA" //Пекарня та кондитерська. - 2017. - травень-червень. - С. 20.
Как сегодня строят элеваторы, или Реальный пример в вопросах и ответах //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №6 (июнь). - С. 16-18.
Автоматизація виробничих процесів. Перетворювачі частоті - FR-F800 //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2017. - №1 (січень). - С. 21-22.
Итальянский опыт трех поколений - для качественной переработки фруктов и овощей //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). - С.84-86.
Пахомов, А.И. Есть ли альтернатива химическому протравливанию?: [использование СВЧ-энергии для борьбы с инфекциями зерна и семян]/ А.И. Пахомов //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №1 (январь). - С. 48-49. - Библиогр. в конце ст.
Контроль качества продуктов питания: [лабораторное оборудование] //Напитки. Технологии и Инновации. - 2016. - №8 (август). - С. 50-51.
Измерительный прибор для пивоварни по цене смартфона //Пиво. Технології та Інновації. - 2017. - №2 (май/июнь/июль). - С. 22.