(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №15 2017 р.

Непрерывный мембранный пресс: технологическая революция: [оборудование для виноделия] //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №5-6 (октябрь/ноябрь). -  С. 40-41.

Секреты трансформации винограда в великолепное вино от немецкого производителя прессов Willmes. Ваш специалист в технике прессования //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №5-6 (октябрь/ноябрь). -  С. 48-51.

Антонов, А.А. Взаєвозв'язок властивостей зернових матеріалів із вибором устаткування для очищення та переробки/ А.А. Антонов, Ю.П. Орленко, К.О. Забудько, І.О. Забара //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №11 (ноябрь). -  С. 49-50

Малевська, М. Коптимо на вітчизняному/ М. Малевська //М'ясна індустрія. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 14. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик

Камери універсального копчення //М'ясна індустрія. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 15. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"

Романюк, А. Централізоване скорочення росту мікроорганізмів у повітрі: [кліматичні камери]/ А. Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 16-17. - Спеціаліз. вид до газ. "Харчовик".

Холодильні камери із сендвіч-панелей //М'ясна індустрія. - 2017. - листопад-грудня. -  С.20.- Спеціаліз. вид.  до газ. "Харчовик"

Добавил: CNTB, 12.03.2018, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)