Огляд періодичних видань №3 2021 р.
Что нужно для качественной обвалки: [оборудование для мясопереработки] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 52-53.
Оборудование из Китая: функциональность, надежность, доступность. Решения для пекарной отрасли от компании "Хелпер Украина" //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. - С. 26-27.
AMF: допомагаємо виготовляти вироби з листкового тіста, які люблять споживачі: [виробниче обладнання] //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 22-23.
Відмінна випічка з листкового тіста завдяки обладнанню "Kumkaya" //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 26-27.
Якісне виробництво круасанів з FRITSCH //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 30-31.
Слаби, М. Замішування тіста для листкових виробів на обладнанні Topos/ М. Слаби //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 32-33.
Методичні підходи щодо оцінювання здатності до біохімічного розпаду полімерних матеріалів та їхніх відходів (Огляд літератури)/ С.В. Сноз, Л.М. Смердова, Л.О. Прокопенко, О.О. Бобильова //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2. - С. 80-95. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текст паралел. англ. мовою.
Ісаков, Юрій Камери шокового заморожування для кондитерських виробів/ Юрій Ісаков //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 36.
Конвеєрні стрічки для печей "ІРСО" //Пекарські та кондитерські технології. - 2021. - №2. - С. 38.
Сучасна упаковка м'ясопродуктів //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 18-19.
Правильний вибір пакувального обладнання - вдала інвестиція для бізнесу //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 22.
Бут, О. На шаг дальше, на ступень выше. Оборудование розлива в металлическую банку/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №2, май. - С. 13-14.
Бут, О. Модернизация экструдеров для оптимизации производства/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №2, май