Огляд періодичних видань №5 2021 р.
Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 29.
Смак, народжений холодом//Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий.- С. 30-31.
Серце лінії. Концептуальні рішення J4 для виробництва формового хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 38-40.
Обладнання для випічки на заквасці //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 34-35.
Подвійний ювілей 2021: [60-річчя компанії MULTIVAK виробника обладнання для пакування] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. - С. 38-40.
Моноформатна плівка для термоформування //Упаковка. - 2021. - №4. - С. 23.
Поєднання Handtmann та Almi: запорука ідеальних сосисок. Лотки з використанням газового середовища з фіксованою вагою //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 34-36.