(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №5 2021 р.

Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 29.

Смак, народжений холодом//Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий.-   С. 30-31.

Серце лінії. Концептуальні рішення J4 для виробництва формового хліба //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 38-40.

Обладнання для випічки на заквасці //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 34-35.

Подвійний ювілей 2021: [60-річчя компанії MULTIVAK виробника обладнання для пакування] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №3, квітень. -  С. 38-40.

Моноформатна плівка для термоформування //Упаковка. - 2021. - №4. -  С. 23.

Поєднання Handtmann та  Almi: запорука ідеальних сосисок. Лотки з використанням газового середовища з фіксованою вагою //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. -  С. 34-36.

Добавил: CNTB, 11.02.2022, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)