(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №8 2017 р.

Сенченко, О.М.

            Аналіз науково-технічної літератури з розвитку сушильної техніки з використанням ІЧ опромінення/ О.М. Сенченко, Ю.Ю. Куянов, В.С. Кошулько //Хранение и переработка зерна.- 2017. - №2 (февраль). -  С. 25-26. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Мauting: запекание в промышленных масштабах //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 36-37.

                                

            Экономически выгодная инновация в маркировке продукции. Каплеструйные промышленные принтеры Anser //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 48-49.

                                

            Впечатляющие разработки компании KRONEN: [многофункциональная линия по переработке фруктов и ягод] //Ягодник. - 2017. - №1 (март). -  С. 90-91.

                                

Романюк, А.

            Змішувачі "Laska" : Оптимальне перемішування при  виробництві харчових продуктів/ А.Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 10-11.

                                

            Устаткування КТ: рішення для м'ясопереробки //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 12.

                                

 

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)