ТЕХНІКА (загальні питання) №4 2019
Тільки якісні кліпси збережуть продукт!: [виробництво ковбасної продукції] //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). - С. 50-51.
Урсол , Н. Щоби правильно подрібнити м'ясо: [використання стрічкових пил]/ Н. Урсол //М'ясна
Хлібопекарська піч доводить справу до кінця. Але чудову гарячу випічку отримують лише завдяки холодильній техніці //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. - С. 14-15. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Цифровая "Весна". Формирование рынка цифровой печати в формате В2 //Мир упаковки. - 2018. - №4 (август). - С. 18-19.
Шибунько, С. У напрямі ресурсоекономії через аудит. Енергозбереження на основі тунельних печей/ С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. - С. 16. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Шпикуляк, О.Г. Досвід Німеччини у розвитку енергетичних кооперативів: перспективи для України/ О.Г. Шпикуляк, В.О. Іванченко //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 92-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 28. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Якимів, М. "ІРСО" - нове ім'я відомого бренда: [постачальник сталевих стрічок для хлібопекарської промисловості] / М. Якимів //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. - С. 26. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"