(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ТЕХНІКА (загальні питання) №4 2019

Тільки якісні кліпси збережуть продукт!: [виробництво ковбасної продукції] //Мир продуктов. - 2018. - №4 (август). -  С. 50-51.

Урсол , Н. Щоби правильно подрібнити м'ясо: [використання стрічкових пил]/ Н. Урсол  //М'ясна

Хлібопекарська піч доводить справу до кінця. Але чудову гарячу випічку отримують лише завдяки холодильній техніці //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 14-15. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Цифровая "Весна". Формирование рынка цифровой печати в формате В2 //Мир упаковки. - 2018. - №4 (август). -  С. 18-19.

Шибунько, С. У напрямі ресурсоекономії через аудит. Енергозбереження на основі тунельних печей/ С. Шибунько //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 16. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Шпикуляк, О.Г. Досвід Німеччини у розвитку енергетичних кооперативів: перспективи для України/ О.Г. Шпикуляк, В.О. Іванченко //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). -  С. 92-101. - Бібліогр. в кінці ст.

Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. -  С. 28. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

Якимів, М. "ІРСО" - нове ім'я відомого бренда: [постачальник сталевих стрічок для хлібопекарської промисловості] / М. Якимів //Пекарня та кондитерська. - 2018. - липень-серпень. -  С. 26. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"

 

 

Добавил: CNTB, 01.02.2019, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)