А чи знали ви, що існує мармелад не лише зі смаком фруктів чи ягід – його роблять ще й з моркви? Український виробник “Небесний мармелад” випустив лінійку нових смаків. До складу одного з різновидів солодощів входить чорна морква. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua...
Нова зірка у портфелі АВК: унікальний десерт на основі справжнього бісквіту INTENTO зваблює смаком вишні та вишуканого бренді. Без глютену, що трендово та важливо...
Бібліотека – це місце, де живуть книги. І живуть вони саме завдяки відвідувачам, переходячи із рук у руки. Перша бібліотека, у якій зберігалися глиняні таблички із певною інформацією, з'явилася ще у 2500 році до нашої ери у Древньому Сході. Нині бібліотеки – це звичні для кожного міста чи села «домівки» книг. Та є у світі й дещо незвичні, особливі, креативні бібліотеки, і з п’ятьма із них ми ознайомимось...
Український ринок заполонив мед низької якості. Продавці, щоб покращити зовнішній вигляд та смакові властивості продукту, почали вдаватися до найвитонченіших методів. Споживачам слід знати, як визначити фальсифікат меду. ...
Рожеві лимони родом із Каліфорнії почнуть надходити на європейський ринок приблизно через два роки. Belsan Lemons посадила 3000 дерев і планує виростити приблизно 200 000 кілограмів за 5 або 6 років. ...
Коли справа доходить до незрозумілих і цікавих сортів перцю, ми радо презентуємо pimenta da neyde. Цей темно-фіолетовий, майже чорний перець має загадкову історію походження, але ми вам розкажемо більш детально...
Червоні банани – це різновид банана з червонувато-фіолетовою шкіркою. Вони менші і плотніші за густиною, ніж звичайний жовтий банан Кавендіш. У дозріванні червоні банани мають м’якоть від кремового до світло-рожевого кольору. Вони також м’якші та солодші, ніж жовті сорти, із легким присмаком манго....
Захистити організм від сезонних недуг, підвищити імунітет, підняти настрій та зарядити енергією допоможуть усім відомі та доступні спеції....
Шведські дизайнери зі Стокгольма Вероніка Кьельберг і Міла Родрігез розробили незвичайну упаковку для вина, яку у використаному вигляді можна стиснути, як гармошку. Упаковка «Aube bag-in-the-box» була створена в рамках проекту Packplay. Її форма дозволяє «вичавити» напій буквально до останньої краплі без необхідності розрізати коробку. ...
В Україні можна тепер скуштувати шоколад без цукру вітчизняного виробництва.
Популярний смаколик пропонує споживачам українська майстриня Оксана Труш, засновниця власного бренду з Ніжина Чернігівської області....