Грабовська О.В. Технології крохмалю і крохмалепродуктів:підручник/О.В. Грабовська , НУХТ. - К.: НУХТ, 2019. – 315 с.- Бібліогр.: с.309
Оцінювання стану водних екосистем за показниками біотестування: монографія/ М.О. Клименко, А.М. Прищепа, О.М.Клименко, Л.М. Стецюк; Нац. ун-т водного господарства. – Рівне, 2014.- 171 с.:іл. - Бібліогр.: с.152165
Шредер В.Л. Полімерна упаковка: монографія/В.Л. Шредер, В.М. Кривошей, Н.В.Кулик.- Київ: ІАЦ «Упаковка», 2021. - 580 с.:іл.
Пріоритетні завдання аграрної, харчової промисловості України на сьогодні – прискорення інноваційних технологій, випуск якісних і безпечних продуктів харчування, організація екологічно безпечного і безвідходного виробництва сільськогосподарської продукції.
На презентації представлені нові книги з фонду бібліотеки. Це навчальні видання Національного університету харчових технологій....
Швидкий розвиток інноваційних технологій в XXI столітті стає основним джерелом економічного зростання країн світу. Харчова і переробна промисловість України нарощує темпи вивчення та запровадження інноваційних тенденцій зі створення нових видів якісних та безпечних продуктів, сучасного устаткування та обладнання, а також забезпечення галузі висококваліфікованими спеціалістами.
Цим питанням присвячена презентація нових книг з фонду бібліотеки....
...
Актуальна тема для харчовиків!
Іванова В.Д. Технологія природних вітамінів: навч. посіб./В.Д.Іванова, Г.О. Сімахіна. – К.: НУХТ, 2015. – 344 с.: іл.
Важливим напрямком в Україні на сьогодні постає розроблення стратегії раціонального, збалансованого харчування населення. Найбільш дефіцитними в харчовому раціоні людини стають вітаміни та мінеральні речовини...
В рамках Всесвітнього Дня борошна пропонуємо тематичну презентацію книг з бібліотечної колекції...
...
Назаренко Л.О. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: слайд-курс: навч. посіб./Л.О. Назаренко, Полтавський ун-т економіки та торгівлі. - К.: Центр учбової літ., 2018.- 248 с. - Бібліогр.: с.236-239
Все про книгу Руслана Герасимова «Самогон, водка, вино. Изготовление спиртных напитков в домашних условиях».
Виготовлення спиртних напоїв в домашніх умовах можливе. ...
Проблема продовольчого забезпечення жителів нашої планети, проблема голоду в різних регіонах світу сьогодні постає особливо гостро. Саме з цих причин рішенням Нобелівського комітету Нобелівську премію миру 2020 року отримала не особа, а організація – Всесвітня продовольча програма ООН, створена в 1961 році з ініціативи Президента США Дуайта Ейзенхауера.
Це найбільша гуманітарна установа, яка займається проблемами голоду в світі та надає допомогу понад 90 млн. людей щорічно.
Сьогодні до національного свята – Дня сільського господарства пропонуємо переглянути декілька видань з нових надходжень до бібліотеки....