(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Білоруські розробники створили м’ясне морозиво

В НАН Білорусі запевняють, що Ice meat створений із відбірної сировини і є ідеальним для легкого перекусу

Національна академія наук Білорусі (НАН) представила інноваційний продукт – м'ясне морозиво. Як повідомляє «Белта», Ice meat вигадали та реалізували в Інституті м'ясо-молочної промисловості та в числі 240 розробок академії відправили на виставку «Белагро-2020».

«Морозиво є освіжаючим оригінальним корисним продуктом, який ідеально підходить для легкого перекусу. Інноваційний м'ясне морозиво є високоякісним збалансованим виробом завдяки наявності в його складі добірної м'ясної сировини та інших повноцінних інгредієнтів. Таке морозиво припаде до смаку молоді, дітям, які одночасно при вживанні улюблених ними десертів зможуть заповнити потреби організму в незамінних мікронутрієнтах, що містяться в м'ясних продуктах, а також гурманам і поціновувачам продукції майбутнього», – розповіли в пресслужбі.

Також серед новинок цього підприємства – сухі суміші для виготовлення кулінарних виробів і напівфабрикатів з використанням адитивних технологій (3D-технологій).

https://mind.ua

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 285 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0