(044) 279 85 78
cntbhp@gmail.com

637

М59

Микшис, Г.Г. Использование средств непрерывного транспорта и пакетирование грузов на предприятиях мясной и молочной промышленности за рубежом/ Г.Г. Микшис; ЦНИИТЭИмясомолпром СССР. - М., 1970. - 39 с.: рис. - Библиогр.: с. 37-38...

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 21.02.2020

637.1

А22

Автоматизация технологических процессов в молочной промышленности. Сборник докладов на Всесоюз. конф. по автоматизации молочной пром-сти в Одессе 25-28 авг. 1959 г./ ЦИНТИПищепром. - М.: ЦИНТИПищепром, 1960. - 103 с.: ил....

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 21.02.2020

637

В39

Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: Підруч./ О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, С.Д. Мельничук и др; ед. О.М. Якубчак. - 2-е вид., випр., допов.. - К.: ТОВ "БІОПРОМ", 2005. - 799 с.: цв.ил, табл.. - Бібліогр.: с. 791-794 ...

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 21.02.2020

Компанія Marks & Spencer розпочала продавати огірок у формі серця до Дня Святого Валентина в 95 обраних магазинах Великобританії...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.02.2020

Американська компанія Covilli Brand Organics Inc. щороку збільшує площі під фіолетовим сортом томатів, які популярні через свої корисні властивості, привабливий колір та гарний смак.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.02.2020

Наразі в Україні переважає традиційний спосіб обробітку ґрунту. Однак дедалі більше в країні поширюються технології, які вже задіяні в європейському та американському сільському господарстві, і передбачають менше «втручання» і переорювання ґрунту. З посиланням на superagronom.com та agroreview.com, пише Agronews....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.02.2020

Новий сорт вивели вчені Корнелльського університету (США). Сорт черрі, що отримав назву Jaded, був створений Філліпом Гріффітсом, доцентом садівництва Корнелл Агрітех, на основі чотирьох сортів томатів. Про це повідомляє сайт університету, пише agrotimes.ua...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 21.02.2020

Булгур – крупа з пшениці, яка має смак і аромат, що нагадує горіховий. У східних країнах  це один з поширених гарнірів до рибних, овочевих, м'ясних страв. Зерна практично не розварюються і зберігають свою структуру. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020

Потрібно:  булгур 250 г, помідор 2, перець болгарський 2, цибуля 2, томатна паста 2 ст. л., вершкове масло 50 г, приправи за смаком...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2020

Вітаємо шановну нашу директорку та улюблену Людмилу Василівну з Днем народження!

 

Ви наш успішний керівник, надійний друг, досвідчена колега та турботливий лідер! Ви найкраще знаєте життя, радощі, успіхи та випробовування кожної з нас. Ми довіряємо Вам свої секрети, слухаємось Ваших порад, і у Вас завжди є час для кожної із нас.

...

Категорія: Дозвілля | Додав: CNTB, 21.02.2020