(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

В Cryovit розробили сублімований йогурт

AgroPortal.ua.- 06.12.2020

Дніпропетровська компанія Cryovit розробила новий сублімований продукт — фруктово-йогуртовий дропс.

Про це AgroPortal.ua розповів засновник Cryovit Андрій Федякін. «Ми зараз напрацювали фруктово-йогуртовий дропс. Це йогурт із фруктами, в якому після сублімації зберігається весь бактеріальний профіль і форма вітамінів. Це здоровий та смачний перекус», — говорить Андрій. Такий йогурт є унікальним продуктом не тільки для українського ринку, а й всього континенту.

agroportal.ua

Добавил: CNTB, 18.12.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 277 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0