В Cryovit розробили сублімований йогурт
AgroPortal.ua.- 06.12.2020
Дніпропетровська компанія Cryovit розробила новий сублімований продукт — фруктово-йогуртовий дропс.
Про це AgroPortal.ua розповів засновник Cryovit Андрій Федякін. «Ми зараз напрацювали фруктово-йогуртовий дропс. Це йогурт із фруктами, в якому після сублімації зберігається весь бактеріальний профіль і форма вітамінів. Це здоровий та смачний перекус», — говорить Андрій. Такий йогурт є унікальним продуктом не тільки для українського ринку, а й всього континенту.
agroportal.ua
CNTB, 24.12.2020, в категорию Цікаві факти
Просмотров: 265 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 0.0