(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Цибулевий суп

Цибулевий суп - ще одне незвичайне, але смачне блюдо французької кухні. Інгредієнти: 3 великих цибулини,  30 грамів вершкового масла, кілька шматочків французького батона, 2 столових ложки оливкової олії, 1 літр яловичого бульйону, 100 грамів сиру, сіль, перець і зелень за смаком. Цибулю треба очистити і дрібно нарізати. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло. Викласти цибулю. Обсмажити до золотистого кольору, а потім накрити каструлю кришкою і тушкувати цибулю 15-20 хвилин.  В іншій каструлі довести до кипіння бульйон, а потім додати обсмажену цибулю. Хліб обсмажити на оливковій олії. Розлити суп по тарілках, покласти в кожну по шматочку батона, а потім посипати тертим сиром. 

Добавил: CNTB, 08.11.2016, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 700 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.8