(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Гороховий суп

Потрібно: м'ясо за смаком, бажано свинина на кісточці – 500-600 г; 1,5 склянки гороху;  5 картоплин;1 – ріпчаста цибуля;1-2 – морквини; сіль, чорний мелений перець за смаком;  петрушка, кріп; 1-2 ст. л соняшникової олії.

Горох замочують на 6-8 годин. М'ясо кладемо  в каструлю, заливаємо 3 літрами води і варимо бульйон.  Як тільки  бульйон закипить, знімаємо ложкою пінку з поверхні і засипаємо варитися горох разом з м’ясом на 45-50 хвилин. Для засмажки:  цибулю дрібно нарізаємо на дошці,  моркву натираємо на тертці. Ставимо на середній вогонь пательню, наливаємо олію і кидаємо цибулю. Коли цибуля трохи обсмажитися, додаємо моркву і доводимо до золотистого відтінку.  Додаємо картоплю і засмажку в бульйон. Як тільки картопля з горохом звариться, додаємо сіль, чорний мелений перець, за бажанням дрібно нарізану зелень кропу, петрушки, варимо ще 2-3 хвилини і вимикаємо плиту – смачний гороховий суп готовий. Після цього нехай суп трохи охолоне і настоїться.  Заздалегідь радимо приготувати сухарики в духовці і кидати їх в суп при подачі до столу.  Смачно!

http://клик.su/post425457054/

 

Добавил: CNTB, 14.02.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 461 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0