(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Як правильно готувати коропа по-чеськи

Свіжого коропа почистити, вимити. Змастити олією, посолити, поперчити, поставити на холод на 2 години. Обсмажити цілі зубчики часнику, рибу обваляти в борошні й обсмажити до золотистого кольору. Придушити ложкою часник. З лимонів вичавити сік.  Змішати часник, мигдаль, лимонний сік і половину вина. Додати сіль за смаком. Натерти сумішшю коропа зовні і всередині. Вино змішати з водою, полити рибу. Розігріти духовку до 180 градусів. Деко злегка змастити олією. Викласти рибу, запікати 30 - 40 хвилин. Натерти сир на крупній тертці, посипати рибу. Залишити в духовці на 5 - 10 хвилин, щоб сир розтанув. Рибу дістати з духовки, порізати на порційні шматочки. Посипати зеленню.  Прикрасити різаними помідорами і маслинами. Подавати гарячим. Смачного! Інгредієнти: короп – 1 шт., олія рослинна – 100 г, часник – 4 зубчики, борошно – 5 ст. л., мигдаль мелений – 2 ст. л., цибуля – 3 шт., вино біле – 200 г ( 100 г для маринаду, 100 г для заливки ), зелень та сіль за смаком, сир – 150 г, помідори – 1-2 шт., маслини та спеції за смаком. 

Добавил: CNTB, 13.11.2016, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 694 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.8