(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Крюшон «Ананаси в шампанському»

Ананас обчистити, нарізати тонкими скибочками, засипати цукром, залити вишневою настоянкою, лікером та білим сухим вином (0,5 л). Витримати 2  години в холодильнику. Потім додати біле сухе вино (0,5 л). В чашку долити шампанське.

Ананас – 1 шт., цукор – 150 г, настоянка «Вишнева» - 40 мл, лікер «Апельсиновий» - 40 мл, вино сухе біле – 1 л, шампанське – 0,8 л.

Добавил: CNTB, 16.11.2018, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
| Теги: Крюшон «Ананаси в шампанському»
Просмотров: 611 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0