(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Осінні посиденьки

Прийшла пора оксамитової краси. Природа милується сама собою. Вечори стають усе довші. Осінь заповнює наше життя осіннім настроєм. Плоди налити соком. Восени саме час поповнювати вітамінні запаси, насолоджуючись дарами садів, городів. Споживайте їжу з насолодою і користь буде максимальною. Восени овочі залишаються головною темою щоденного раціону. Радимо не відкладати приготування корисних, смачних овочевих страв на потім! Яскравий рататуй на нашому столі підніме настрій. Потрібно: 1 солодкий перець, 2 цибулини, 3 зубки часнику, 1 кг помідорів, 6 ст.л. оливкової олії, 1 цукіні, 2 баклажани, базилік, чабрець, сіль, цукор. Баклажани, цукіні, помідори ( 3 шт. відкласти для соусу) нарізати кружками завтовшки 2-3 мм. Баклажан посипати сіллю, залишити на 30 хв, промити водою. Цибулю, часник, зелень порубати. Зелень змішати з 3 ст.л. олії і 1 зубчиком часника. Солодкий перець запекти в духовці, зняти шкірку, подрібнити. Зняти шкірку з помідорів, нарізати. Розігріти олію з часником та цибулею, додати перець, помідори. Тушкувати 7-8 хв. Овочі подрібнити в блендері. Додати сіль, цукор, перець, чебрець за смаком. Викласти овочі на дно форми. Полити соусом, олією з часником. Форму накрити фольгою. Запікати протягом 1 год при 180 градусах. Додайте у життя більше смаку!

https://uamodna.com
https://kolizhanka.com

Добавил: CNTB, 22.09.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 153 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7