(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Овочева ікра з печених баклажанів з кабачком

За бажанням таку ікру можна законсервувати в стерилізованих банках. Потрібно: кабачок— 1 шт., баклажан— 3 шт., ріпчаста цибуля— 2 шт., помідор— 4 шт., рослинна олія— 100 мл, сіль, часник за смаком. Вимийте і висушіть баклажани. Запікайте їх цілком. Готуйте їх, поки вони не стану чорними. Не забудьте перевертати, щоб м'якоть всередині рівномірно спеклась. Кабачок наріжте невеликими кубиками. Цибулю подрібніть. Розігрійте масло в казані і підсмажте в ньому цибулю до рум'яного кольору. Додайте до цибулі кабачки. Закрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні до м'якості. Готові овочі потовчіть в пюре. Повинна вийти однорідна консистенція. Баклажани трохи остудіть, очистіть від шкірки і дайте стекти воді. Порубайте їх ножем в кашку. Перекладіть баклажани до кабачків і тушкуйте все разом ще 5 хвилин. Помідори помийте, видаліть шкірку і протріть через тертку до баклажанів. Додайте сіль. Доведіть овочі до кипіння і тушкуйте 5 хвилин. В кінці приготування додайте подрібнений часник, перемішайте. Дайте ікрі трохи настоятися. Приємної дегустації!

https://kuhari.com.ua

Добавил: CNTB, 09.08.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 163 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7