(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Райський фрукт яблуко

З яблук готують соковиті і ароматні десерти, пироги і торти, солодкі і кислі напої, чудові соуси, гарніри до м'яса і риби, салати і супи. Володіючи яскравим, неповторним власним ароматом, яблука чудово поєднуються зі смаком і ароматом багатьох інших продуктів. Новими фарбами смаку заграє яблучний пиріг з корицею або кардамоном, трохи свіжого естрагону прикрасить будь-який салат з яблук, гострий перець і яскраві східні прянощі здивують вас небувалим смаком яблучного соусу. Смачний салат з яблуками обов'язково припаде до смаку. Очистіть від шкірки і серцевини 5 солодких яблук і наріжте їх скибочками. 100 г свіжих або консервованих ананасів нарубати кубиками. Складіть яблука й ананаси в салатник, додайте 100 г родзинок, 100 г волоських горіхів, 2 ст. ложки подрібненої зелені естрагону, цукор за смаком. Додайте 5 ст. ложек густих вершків, ретельно перемішайте і подавайте. Салат з яблук і сиру послужить чудовою закускою для романтичної вечері. Для приготування заправки з'єднайте 60 г сиру «Горгонзолла», 2 ст. ложки бальзамічного оцту і 4 ст. ложки оливкової олії. Ретельно перемішайте всі інгредієнти міксером, додайте сіль і чорний перець за смаком, перемішайте виделкою і охолодіть. Очистіть і наріжте скибочками два крупних кислих яблука, додайте 50 гр. «Горгонзолла», порізаної невеликими шматочками, полийте заправкою і ретельно перемішайте. Викладіть салат в салатник, посипте зверху подрібненими волоськими горіхами і відразу ж подавайте до столу. Спробуйте приготувати оригінальний яблучний суп. У сковороді розігрійте 3 ст. ложки вершкового масла, додайте 1 дрібно нарубану цибулину, два подрібнених стебла селери і 3 невеликих морквини, нарубаних кубиками. Обсмажуйте овочі до м'якості протягом 3 - 5 хвилин. У каструлі з'єднайте 1 ½ літра курячого бульйону і 400 мл. сидру, доведіть до кипіння. Потім додайте обсмажені овочі, 500 гр. яблук, нарубаних кубиками, і сіль за смаком. Знову доведіть до кипіння, потім варіть, помішуючи, протягом 30 хвилин. Подавайте, прикрасивши зеленню селери. Насолоджуйтесь!

https://prokudem.ru/kulinarna-shkola/9444-shho-prigotuvati-z-jabluk-10-kulinarnih-porad.html

Добавил: CNTB, 20.08.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 157 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0