(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Рецепт шпундри

Потрібно: буряк столовий 250 гр.,буряковий квас 300 мл, м’ясо свинина 500 гр., цибуля ріпчаста 80 гр., олія рослинна соняшникова 50 мл. або сало 50 гр,. часник 3 зубчики, цукор,    петрушка, кріп, перець чорний мелений, сіль до смаку. М’ясо миємо, даємо стекти воді, нарізаємо на шматки. Овочі чистимо, зелень, цибулю та часник подрібнюємо. Буряки подрібнюємо дуже дрібно або натираємо на крупній тертці. У високій сковорідці розігріваємо олію або рослинний жир та підсмажуємо шматочки м’яса до золотистого кольору. Додаємо до м’яса буряки та цукор, дві хвилини вимішуємо, вливаємо квас та тушкуємо ~30 хв. до готовності.  Подаємо гарячою як першу страву з буряковою юшкою, яка утворилася під час приготування, або як другу страву з гарніром.

https://etnocook.com.ua/shpundra

Добавил: CNTB, 04.05.2022, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 207 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0