(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Салат з цикорію, фенхелю, груші

Потрібно: цикорій — 150 г., фенхель — 150 г., груша — 1 шт., грецькі горіхи — 20-30 г., діжонська гірчиця — 0,5 ст.л., естрагоновий оцет — 1-1,5 ст.л., оливкова олія — 1-2 ст.л., сіль, перець за смаком.

Фенхель та грушу розріжте навпіл, виріжте серцевину та наріжте тонкими смужками, полийте лимонним соком. Грецькі горіхи обсмажте на пательні.

Цикорій розберіть на невеликі листочки або розріжте поперек колами. Приготуйте заправку: змішайте у салатниці олію, оцет, гірчицю з фруктами , усе ретельно перемішайте. По краям тарілки викладіть листя цикорію, зверху прикрасьте грецькими горіхами. Страва готова!

Добавил: CNTB, 20.06.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 437 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0