(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Смачна кулінарія - булгур з овочами

Потрібно:  булгур 250 г, помідор 2, перець болгарський 2, цибуля 2, томатна паста 2 ст. л., вершкове масло 50 г, приправи за смаком.

Ріжемо перець та цибулю дрібними кубиками. З  помідора знімаємо шкірку, натираємо на крупній тертці або ріжемо дрібними кубиками. У каструлі з товстим дном розігріваємо олію, додаємо вершкове масло, пасеруємо цибулю на повільному вогні 5 хвилин. Додаємо  перець, тушкуємо 5 хвилин. Додаємо помідори, томатну пасту, солодку мелену паприку, за бажанням трохи гострого перцю. Тушкуємо 3 хвилини. Додаємо до овочів булгур, добре перемішуємо. Прогріваємо крупу, постійно помішуючи, 5 хвилин. Заливаємо  окропом, солимо, накриваємо кришкою. На повільному вогні готуємо 10-15 хвилин, поки булгур не вбере в себе всю воду. Вимикаємо та  залишаємо на 15 хвилин. Подаємо на стіл.

https://vkusvill.ru/recipes/bulgur-s-ovoshchami.html

Добавил: CNTB, 21.02.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 487 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7