(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Святковий вінегрет з червоною рибою

Потрібно на 2 порції:1 великий відварений буряк; 2 невеликих картоплини; 2 невеликих солоних огірки; 80 г слабосоленої сьомги; половина червоної цибулини; 50 г зеленої сочевиці; 2 ст. л. соняшникової або оливкової олії; щіпка сухого меленого гострого перцю;
 сіль за смаком. Сочевицю відварити в підсоленій воді до готовності 10-15 хвилин. Злити воду і остудити. Картоплю запекти в духовці до готовності, остудити і порізати великими кубиками. Відварений буряк і солоні огірки  порізати на великі шматки. Цибулю порізати тонкими півкільцями. Змішати всі інгредієнти в тарілці, зверху викласти шматочки червоної риби і заправити олією з гострим перцем. При необхідності посолити і прикрасити зеленню. Смачного Нового року! Більше рецептів від Євгена Клопотенка можна знайти на сайті Klopotenko.com.

Добавил: CNTB, 03.12.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 480 | Загрузок нет | Рейтинг: 4.0