(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Вишуканий суп з білої квасолі

Потрібно: 70 мл оливкової олії, 2 порізані цибулини, 2 зубці часнику, 1 ч.л. цукру, 150 мл білого сухого вина, 0,8 л курячого бульйону, 600 г білої вареної квасолі, 200 мл вершків 30%, цедра 1-го лимона, чорний  перець, сіль до смаку, часникові крутони для подачі.Зварити квасолю до розм'якшення. Можна використовувати й консервовану білу квасолю. У 3-х літровій каструлі розігріти оливкову олію, додати цибулю, сіль та цукор. Тушкувати до м'якості цибулі. Додати часник, тушкувати ще хвилину, влити вино. Випарувати майже всю ридину. Додати квасолю та бульйон, посолити, довести до кипіння і варити 5 хвилин на середньому вогні. Влити вершки та додати цедру. Довести суп до повторного кипіння і збити за допомогою блендера до однорідності. Подавати суп гарячим, приправляючи кожну порцію чорним перцем, оливковою олією та кладучи в кожну тарілку порцію запашних часникових крутонів.

 

https://1000.menu/cooking/2394-sup-iz-konservirovannoi-fasoli

 

Добавил: CNTB, 04.06.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 482 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0