(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Запечений гарбуз з картоплею

Потрібно: гарбуз - 300 г, картопля - 300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт.,часник - 1 зубчик, вершкове масло - 30 г, соняшникова олія - 30 г, прованські трави - 1 ч.л., сіль - за смаком,  сир - 100 г. Помити овочі, обсушити. Очистити від шкірки гарбуз, картоплю та цибулю. Гарбуз нарізати плоскими прямокутниками, картоплю – тонкими кружечками, цибулю - тонкими кільцями. Скласти овочі у миску. Посолити їх, влити олію, насипати прованські трави. Добре перемішати. Увімкнути духовку для розігріву на 180°C. Змастити форму для запікання олією. Перекласти у неї овочі. Зверху додати шматочки вершкового масла або збризнути овочі соняшниковою олією. Посипати все натертим на великій тертці сиром. Відправити на годину-півтори в нагріту до 180°C духовку, зверху прикривши фольгою. Щойно картопля буде готова, зняти фольгу, за бажання ще трохи продовжувати запікати страву.

 

 

Добавил: CNTB, 29.10.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 385 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.7