(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Пропонуємо рецепт улюбленої страви родини Ренуарів

Запечені помідори

Інгредієнти:

3 великих помідора, 1 пучок листя петрушки, 4 зубчики часнику, 100 г панірувальних сухарів, оливкова олія, сіль, перець.

 На дошці дрібно нарізати листя петрушки. Подрібнити часник і змішати з петрушкою. Посолити і поперчити. Одержана суміш у Франції носить назву персілад (Persillade). У миску з персіладом  додати панірувальні сухарі. Помідори розрізати пополам. Присолити і уложити на решітку розрізаним  боком вниз на 10 хвилин, щоб стік лишній сік. Зробити у помідорах невелике заглиблення і ще раз присолити. Покласти помідори на деко. Присипати персіладом з панірувальними сухарями і щедро полити оливковим маслом. Розігріти духовку до 180 С і запікати 15 хвилин, періодично перевіряючи, щоб помідори не підгоріли. Запечені помідори можна подавати в якості гарячої закуски, а також як гарнір для риби і м'яса.

Добавил: CNTB, 05.12.2016, в категорию Тема їжі в мистецтві
Просмотров: 693 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.2