(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

NB! До уваги фахівців харчової та переробної галузей

 

   

 Презентуємо книгу польського  автора, інженера, співробітника Інституту цукрової промисловості Польщі Анджея Бариги «Внедрение систем качества в пищевую промышленность». Це наукове видання подароване автором під час Міжнародної спеціалізованої виставки «Олійно-жирова індустрія » в вересні 2016 року.... 

В книзі детально викладена міжнародна система управління безпекою харчової продукції  НАССР (ХАССП), яка базується на керівних документах Об’єднаної комісії  Організації продуктів харчування, сільського господарства та Всесвітньої організації охорони здоров’я «Кодекс Аліментаріус». Розписана послідовність всіх кроків, на основі яких можна розробити систему виробництва безпечної для споживача харчової продукції.

Показано, як необхідно вести документацію системи, як її запроваджувати, дотримуватися всіх правил та проводити аудит. Докладно висвітлена система НАССР в цукровій  промисловості. Подані алгоритми цієї системи на прикладах молочної , хлібопекарської, кондитерської промисловості,  при переробці овочів та фруктів.

Книга супроводжується ілюстраціями та таблицями. Додається список літератури.

 

Добавил: CNTB, 19.12.2016, в категорию Презентація книги
Просмотров: 641 | Загрузок нет | Рейтинг: 5.0