Спеціалісту - пивовару
Кунце В., Мит Г. Технология солода и пива: пер. нем. – СПб: Профессия, 2001. –
912 с.: ил.
Німецьке видання посібника – довідника перекладено багатьма мовами, і на сьогодні спеціалістами визнаний свого роду «Біблією пивовара» і слугує підвищенню ефективності роботи пивоварень.
устаткування, оцінки якості пива. Велика увага приділена проблемам підготовки води, стійкості пива, його розливу в різні види тари, а також проблемам енергозабезпечення підприємств солодової та пивоварної промисловості. Серед особливих способів приготування пива розглядаються льодяне пиво, пиво високої густості; висвітлені методи видалення спирту з пива.
Останнім часом набувають популярності малі пивоварні виробництва: бари та ресторанні міні-пивзаводи, виробничі міні-пивзаводи, любительське пивоваріння. Для такої категорії зацікавлених пивоварів в посібнику подана схема встановлення устаткування та процесу ресторанного міні-пивзаводу.
Слід відмітити чітку структуризацію об’ємного матеріалу посібника, що допомагає всім бажаючим швидко відшукати необхідну інформацію. Велика кількість кольорових ілюстрацій-креслень допомагають зрозуміти найбільш складні процеси. Також для зручності додається предметний покажчик.
Ви завжди можете звернутися до бібліотеки, у фонді якої великий обсяг рідкісної та сучасної літератури з питань пивоваріння.